930×122 CAPRA 5

accident rutier

Argeș: Accident cu victime! A intrat cu mașina în gard și în țeava de gaze

Update, 08:38, ISU Argeș transmite: „În incident a fost implicat un singur autoturism, care a avariat o conductă de gaze. Nu au fost victime încarcerate, iar o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale de la echipajul SAJ.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Conducta de gaze prezenta scurgeri, iar pompierii au luat măsurile specifice împotriva izbucnirii unui posibil incendiu. La fața locului, se afla și un echipaj specializat al distribuitorului de gaze.”

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

 

Știre inițială, ora 08:13

În această dimineață, pompierii argeșeni au fost sesizați să intervină în cazul unui accident rutier produs în municipiului Curtea de Argeș, strada Victoriei.

Potrivit primelor informații, un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil și o țeavă de gaze, pe care a avariat-o.

În urma evenimentului rutier ar exista două victime, una dintre ele fiind blocată în interiorul mașinii.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD, alături de o ambulanță SAJ.

De asemenea, la locul accidentului se deplasează și polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, , pentru luarea primelor măsuri de restricționare a traficului și efectuarea cercetărilor.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90