930X122 MAIA

incendiu

Argeș: Bucătărie cuprinsă de flăcări! Victimă cu arsuri grave

Update, ora 19.08, ISU Argeș transmite: „Incendiul s-a manifestat în interiorul bucătăriei, unde au ars elemente de mobilier, o parte din izolația tavanului și alte materiale combustibile. Bărbatul nu a avut nevoie de transport la spital.

Citiți și: Incendiu devastator la Ungheni!

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este utilizarea unei surse de foc pentru a verifica prezenta unor scăpări de gaze.

Update, ora 18:22, ISU Argeș transmite: „La fața locului a ajuns și un al doilea echipaj SMURD de prim ajutor calificat, care monitorizează un bărbat în vârstă de 85 de ani. Acesta prezintă atac de panică.”

Citiți și: Noapte de coșmar pentru o familie din Slobozia! Incendiu devastator!

Update, ora 17:54, ISU Argeș transmite: „Se confirmă o victimă de sex feminin, conștientă, în vârstă de aproximativ 80 de ani, care a suferit arsuri la nivelul feței și membre.

Paramedicii SMURD au preluat pacienta și au început deplasarea la spital.

Pompieri lucrează la localizarea și lichidarea incendiului produs la respectiva anexă.”

Știrea inițială, ora 17:51

În urmă cu puțin timp, pompierii argeșeni au fost sesizați să intervină în cazul unui incendiu izbucnit pe raza orașului Ștefănești, strada Gării.

Potrivit primelor informații, o bucătărie de vară este cuprinsă de flăcări.

În urma izbucnirii incendiului ar exista și o victimă cu arsuri.

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Pitești cu două autospeciale de stins incendii, o autoscară și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

Știre în curs de actualizare

Foto principal – descriptiv: Digi24

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 POSADA 3