NOR CURIER 930X122

bărbați reținuți

Argeş: Au apărut imaginile cu bătaia dintre manelişti. Poliţiştii au intervenit în forţă

Descindere într-un club, după ce mai mulţi petrecăreţi s-au luat la bătaie. S-a întâmplat ieri noapte, la Budeasa.

Citiți și: Furt masiv în Argeș! Prejudiciu enorm, cantități ,,industriale” sustrase

UPDATE ORA 13.00: ePiteşti a intrat în posesia unor imagini surprinse la locul scandalului, un club din comuna argeşeană Budeasa.

 

Citiți și: Pitești. Bulibașa amendat de Poliție pentru petrecere în strada mare!

 

Ştirea iniţială – ora 12.49

În ziua de 22 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe și au reținut doi bărbați, de 21 și 36 de ani, ambii din comuna Mănești, județul Dâmbovița.

Potrivit unor surse ePiteşti, ar fi fost o petrecere cu mai mulţi manelişti, printre care şi „celebrităţi” din lumea manelelor.

„Din cercetări s-a stabilit că, în cursul nopții de 01 spre 02 octombrie a.c., în urma unui conflict spontan, cei doi, alături de alte persoane, ar fi agresat patru bărbați, în incinta unui club din localitatea Budeasa.

După administrarera probatoriului, în ziua de 22 noiembrie a.c., cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru identificarea tuturor participanților și luarea măsurilor legale care se impun”, precizează IPJ Argeş.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Ion spune:

    De ce e important ca s au batut manelistii?

  • Pop alex spune:

    Stiri nu puteti sa dati sau nu vreti?sau e mai usor sa dai dastea …s a batu un chior cu alt chior ,a baut Ion la volan….invatati si voi lumea cum sa aiba grije de orasul lor ,cum sa dezvolte o afacere,cum sa nu mai arunce cosul de gunoi in strada…faceti si voi ceva constructiv

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90