New Profesional Consult 930 x 122

politia

Argeș: La păcănele, fără certificat verde și cu masca uitată acasă

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au desfășurat 29 de acţiuni punctuale, dintre care 26 au fost organizate independent de către poliţişti, 2 organizate împreună cu I.J.J. Argeş şi una cu alte structuri.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

În cadrul acțiunilor au fost verificate aproape 2.000 de persoane, 126 de mijloace de transport și 235 de societăți comerciale.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Totodată, au fost legitimate și verificate, aleatoriu, mai multe persoane din incinta complexelor comerciale.

În ziua de 26 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au depistat, în incinta unei săli de jocuri de noroc din Priboieni, un bărbat care nu purta masca de protecție și care nu deținea certificat verde.

În urma celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.500 de lei, iar în ceea ce privește permiterea accesului în incinta sălii, fără certificat verde, a fost înștiințat Inspectoratul Teritorial de Muncă, în vederea luării măsurilor legale care se impun față de administratorul societății.

Potrivit IPJ Argeș, ca urmare a abaterilor constatate, în ultime 24 de ore, poliţiştii argeşeni au aplicat, conform Legii 55/2020, un număr de 209 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 12.500 de lei, după cum urmează:

– 194 de sancțiuni, în valoare de 12.500 de lei, ca urmare a nepurtării sau purtării necorespunzătoare a măștii;

– 15 sancțiuni, ca urmare a nerespectării interdicțiilor de deplasare;

Foto principal: descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3