NOR CURIER 930X122

Dig rau

Bătaie de joc: Proiect inedit distrus înainte de finalizare, în Pitești

Bătaie de joc: Proiect inedit distrus înainte de finalizare, în Pitești

Citiți și: Un milion € pentru modernizarea unui drum județean

Se fac eforturi pentru „schimbarea la față” a Piteștiului. Urbea se transformă încet dar sigur. Numai că gradul de civilizație lasă de dorit.

Proiect îndrăzneț

Unul dintre obiectivele care urmează să fie inaugurat în 2024 este faleza râului Argeș. După zeci de ani de nepăsare, iată că digul a fost modernizat. A fost amenajată și o pistă pentru bicicliști. Un proiect îndrăzneț și inedit.

Citiți și: 77.000.000 de euro pentru un drum județean!

Promenadă

Stadiul lucrărilor este avansat. Și piteștenii, în zilele însorite deja se plimbă admirând peisajul.

Feerie

Când va fi pus în funcțiune și sistemul de iluminat, cei pasionați de plimbare în aer liber vor avea parte de o feerie.

Îi chinuie talentul

Toate bune și frumoase însă…până să fie gata „opera”, deja se atentează la integritatea ei estetică. Zidul digului, frumos „îmbrăcat” în plăci de diverse forme pentru a bucură ochiul trecătorului este în atenția celor care scriu sau desenează cu graffiti. Au început deja să apară semne ale prezenței celor pe care „îi chinuie talentul”.

Vor continua?

În ritmul acesta, nu este exclus ca până la data inaugurării, în vara acestui an, digul sa fie „împodobit” cu desene și texte diverse. Ale celor care își bat joc de această investiție.

Bătaie de joc: Proiect inedit distrus înainte de finalizare, în Pitești

NOR CURIER 555×222

Comentarii

13 comentarii

  • andrei spune:

    Ăștia suntem!

  • Anonim spune:

    @Andrei – Nu, nu suntem astia. Corect era sa spui ca asta e bugetarimea din politie, fiindca nu platim taxe doar ca sa faca ei burta mare, sa stea prin birouri si sa mearga in vacante gratuite pe vouchere din impozitele cu care ii finantam.

  • Moldoveanu Vicentiu spune:

    La cit costa amenajarea asta cred ca se pot monta si citeva camere de supraveghere !

  • Voicu Laurențiu spune:

    repede 3 semafoare și 1 sens unic

  • Minca Marian spune:

    suntem niste golani ca popor.ceva ca si huni.evident primarul gentea este de vina .nu sta noaptea cu bata sa păzească niste neeispraviti. retardati.si asa ne meritam soarta cat despre semafoare .foarte bine sa mai mergem si cu transportul in comun decat cu un junghi de masina mai bine cu un autobuz mercedes ultimul model ma mir ca nu comentati marca .cauciucurilor care sunt montate pe aceste autobuze sau daca curentul electric trebuia sa fie din sursa panourilor fotovoltaice sa nu consumam curent sau sa mearga cu ușile deschise sa produca curent ce popor de nemulțumiți suntem .dar asta este ne meritam pe deplin soarta

  • joenegut spune:

    sper ca mizeria din dreptul accesului auto spre dig sa dispară sunt derbedei care arunca gunoaie jos pe dig.

  • Adrian Domnariu spune:

    eu am făcut școala în Pitești eu fiind din Ploiesti, va spun sincer , Piteștiul e oraș de nota 10 , frumos destul de aranjat și foarte interesant așezat, față de jegul de Ploiesti de te simți ca la sat, se fură mult însă eu din ce vad se cam face fata de acum 20 de ani când un parc era și ăla ruginit .

    oamenii trebuie sa pistoneze sa reclame, altfel bugetarii nu o să facă nimic, mentalitatea lor este asta, daca nu e cerere înregistrată sau reclamații, oamenilor le convine

  • George Rizescu spune:

    Piteștiul este un oraș frumos! Este așezat în loc mirific , are cele mai bune legături cu autostrăzi și cale ferată, are industrii, are turism, cultură, oameni speciali…

  • Razvan C spune:

    Ne confruntam cu vandalismul grafic si in parcuri , sa vedeti ce obscenitati sunt scrise pe mobilierul din parcul Prundu . Ar fi interesant ca poze cu aceste mizerii sa fie trimise catre Primarie si Politie , ce ar explica copiilor care le citesc ? Amenzile ar trebui aa fie maxime !

  • Anonim spune:

    Pitești oraș foarte aglomerat față de alte orașe unde a contribuit și domnul primar cu semafoare inteligente!
    Pur și simplu mult mai cochete sunt orașele care ne învecinăm la toate capitolele d-l primar!
    Nu mai avem mult timp și prindem din urmă capitala!

  • Cleo spune:

    Jos semafoarele !

  • Em spune:

    cred ca ar trebui sa punem presa paznic,…, tot au camere video, pot trimite ei dovezile la cei din poliția localā și la primar. si să-iprinda pe acesti nesimțiți, mizerabili de vandalizatori…In felul acesta poate dăm și noi înainte.

  • Du spune:

    Păi normal că Gentea, primarul, este de vină. El conduce municipiul, el ne reprezintă, el este farul din capătul tunelului. Vedeți pe altul care să se anunțe candidat și care să comenteze acțiunile lui?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3