New Profesional Consult 930 x 122

cofetăria sofia

NOU LA COFETĂRIA SOFIA. SURPRIZĂ PENTRU CLIENȚI

Nou la Cofetăria Sofia. Reprezentanții Cofetăriei Sofia au pregătit o surpriză pentru clienții săi. De acum, produsele, prețurile, dar și alte informații pot fi obținute accesând pagina web cofetariasofia.ro.

Citiți și: (VIDEO) CONCURS LA COFETĂRIA SOFIA. CE SPUNE CÂȘTIGĂTOAREA

Cofetăria Sofia vă pune la dispoziție prăjituri asortate, prăjituri de casă, produse de post, produse de patiserie, torturi sau candy bar.

Cofetăria vă oferă o gamă variată de produse pentru toate gusturile. Foarte important și de reținut: toate ingredientele folosite la prepararea dulciurilor sunt NATURALE 100%!

Citiți și: CONCURS LA COFETĂRIA SOFIA. ÎNSCRIE-TE ACUM!

Vă reamintim și de concursul organizat de ePitești și Cofetăria Sofia, despre care vă invităm să citiți AICI.

Cofetăria o găsiți în cartierul piteștean Craiovei (strada Calea Craiovei, la parterul blocului din spatele stației de autobuz – fostul complex Boema).

Pentru comenzi și alte informații, vă stau la dispoziție: numărul de telefon 0742.880.000, pagina de facebook Cofetăria Sofia, site-ul cofetariasofia.ro, dar și adresa de e-mail contact@cofetariasofia.ro.

Jupiter 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066