Donaris 930 x 122

S.C. Salubritate 2000 S.A.

Campanie de informare pentru colectarea selectivă a deșeurilor, în Pitești!

Începând de astăzi, 27 octombrie, Salubritate 2000 S.A. a demarat o acțiune de informare și de conștientizare a utilizatorilor serviciului de salubrizare cu privire la modul de colectare separată a deșeurilor.

Citiți și: Piteşti: Începe campania de colectare a brazilor de Crăciun

Afișe informative, în acest sens, sunt lipite la scările de bloc din oraș, fiind, de asemenea, distribuite și materiale informative, atât utilizatorilor casnici, cât și utilizatorilor care locuiesc la bloc.

Prin aceste demersuri, se urmărește creșterea gradului de informare și conștientizare a populației privind gestionarea corespunzătoare a deșeurilor și dezvoltarea permanentă a activității de colectare separată.

Citiți și: Pitești: Graficul de colectare a deșeurilor reciclabile

Colectarea separată a diferitelor tipuri de deșeuri începe din casa fiecăruia dintre noi și este primul pas spre procesul de reciclare.

Deșeurile reciclabile sunt deșeurile care pot constitui materie primă într-un proces de producție pentru obținerea produsului inițial sau a altora:

-Hârtie/carton- containerul ALBASTRU sau inscripționat corespunzător;

-Plastic/metal- containerul GALBEN sau inscripționat corespunzător;

-Sticlă- containerul VERDE sau inscripționat corespunzător.

„Prin campaniile desfășurate, ne dorim o schimbare în ceea ce privește obiceiurile de debarasare a deșeurilor. Pentru un Pitești curat este nevoie de muncă în echipă!

Colectarea separată a deșeurilor este obligație legală pentru toți cetățenii”, este mesajul transmis de societate.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441