Donaris 930 x 122

incendiu

Casă mistuită de flăcări la Budeasa

În această dimineaţă, în jurul orei 07.00, un incendiu violent a izbucnit la o casă din localitatea Budeasa, sat Valea Mărului.

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

UPDATE ORA 09.50: „La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la întreaga locuință. Au ars mobilier, bunuri din interior și acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 70 mp, iar proprietara a reușit să se evacueze la timp, fiind monitorizată de către paramedicii SMURD după ce a suferit un atac de panică. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este coșul de fum deteriorat”, precizează ISU Argeş.

 

Citiți și: Incendiu! Flăcări la o instituție importantă din Pitești

Ştirea iniţială – ora 08.38

Casă mistuită de flăcări la Budeasa. Au intervenit pompierii de la Detașamentul Piteşti cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Până la această oră, nu au fost raportate victime. Pompierii urmează să stabilească motivele producerii incendiului.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3