Donaris 930 x 122

facebook

CÎȚU, DESFIINȚAT PE FACEBOOK: „MĂ AȘTEPTAM SĂ ANUNȚAȚI CĂ SUNTEȚI SUSPECT DE CORONAVIRUS, ASTA AR FI FOST SINGURA EXPLICAȚIE DECENTĂ”

De la depunerea mandatului de premier, curg mesajele pe pagina de Facebook a lui Florin Cîţu, acolo unde, joi, liberalul își explica gestul, lăsând de înţeles că a luat decizia în ideea de a nu-l supăra pe preşedintele partidului, Ludovic Orban:

Citiți și: S-a sfârșit lumea: A căzut Facebook!

Cred cu tărie că pentru avea succes, în alegerile care vin, Preşedintele partidului trebuie să fie şi Prim-Ministru. Decizia Preşedintelui Klaus Iohannis de a mă desemna pentru funcţia de Prim-Ministru a fost o onoare. Însă ea a fost luată în contextul în care alegerile anticipate erau o soluţie agreată de majoritatea partidelor. Această variantă nu mai există astăzi. Cu responsabilitate, transparenţă şi profesionalism am luat această decizie”, scria Cîțu pe pagina sa de socializare.

Lucian Mîndruță: „Sper, pentru onoarea ta, că ai febră și tușești. Că altă explicație nu pot accepta!”

Citiți și: O mare bancă își avertizează clienții. ”E tentativă de fraudă!”

Zeci de commenturi condamnă de ieri atitudinea liberalului.

Ana Otilia Nuțu: Dle Citu, mă așteptam să anunțați ca sunteti suspect de coronavirus, asta ar fi fost singura explicatie decenta pentru neasumarea raspunderii in aceste momente.

Andrei Bogdan: Deci, interesul partidului in fata interesului tarii. Rezultatele in alegeri in loc de stabilitate. Dezamagitoare criterii si inca mai dezamagitoare alegeri!

Lucian Mîndruță: „Sper, pentru onoarea ta, ca ai febra si tusesti. Ca alta explicatie nu pot accepta!”

Elia Ioniță: „Sunt un om de partid si aleg sa fiu alaturi de partid și de președinte”… #AtâtaPutem. Dar un român care e alaturi de români nu ai putut fi?

Șerbănică Mihai: (…) Nu mă așteptam la așa ceva. Țara este sub asediul coronavirusului și voi vă țineți de jocuri politice. Rușine PNL!

Adrian Bădilă: Speram să fii om de stat și să îți duci crucea, să acționezi pentru România, nu pentru partid – cere oricum, intră în criză. Inadmisibil! Politica responsabilă nu se face cu un selfie!

Cosmin Turbatu: Florin Cîţu… o dezamagire profunda. Credeam ca tu poti fi un altfel de politician printre dinozauri. In schimb, se pare ca meschinaria este mai contagioasa decat coronavirus.

Alexandru Marinescu: Ai reușit iar sa ne arunci în brațele PSD-ului. Voi chiar nu aveți niciun pic de drag și de respect față de tara asta? Contează numai calculele voastre politice meschine?! Sau refaceți odiosul USL?

„Ai reflectat-o până ai dat-o de gard. #GoHome #StayHome”

Ironiile la adresa lui Florin Cîțu n-au fost puține.

Mihai Radu: Tu ocupă-te de dărâmat partidul tău, zic. Mai ai puțin, nu te opri chiar acum.

Petre Barac: Câtă lașitate, ce rușine! Ai reflectat-o până ai dat-o de gard. Ai și tupeul să ne ceri să avem încredere în ce vreți să faceți în continuare?! Aia cu rămasul la finanțe e hazlie. #GoHome #StayHome

Andrei Caramitru: E o decizie profund greșită. PNL se va prăbuși. E de neînțeles așa ceva. Nu in contextul actual. E o iresponsabilitate incredibila. Nu se poate așa ceva !!!

Oana Despa: Era sa plângem cu muci de la atata onoare. Credeam ca va pasa de tara, stimabile, nu de partid. Si ca sunteti in slujba cetateanului, nu slujbas la nea Sica.

„Gândul că m-ar fi votat Olguţa Vasilescu (…) m-a făcut să iau această decizie”

Amintim că ulterior anunțării deciziei și argumentelor expuse ieri pe Facebook, cu doar jumătate de oră înainte de votul de învestire, ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, a venit cu noi explicaţii referitoare la depunerea mandatului său de premier:

„Când am văzut că Guvernul trece doar cu voturile PSD şi ALDE, mi-am dat seama că era un compromis. Gândul că m-ar fi votat Olguţa Vasilescu, Marcel Ciolacu, Şerban Nicolae m-a făcut să iau această decizie”.

(Foto: Facebook Florin Cîțu)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3