Donaris 930 x 122

filarmonica pitesti

Concert simfonic și de jazz la Filarmonica Pitești

Filarmonica Pitești organizează săptămâna aceasta două concerte. Joi, 22 aprilie, de la ora 19.00, va avea loc un concert susținut în sala „Simfonia” de orchestra simfonică, dirijor, Tiberiu-Dragoș Oprea, soliști, flautistele Casandra Iamandi și Cristina Popescu, soprana Mădălina Stan, violoniștii Mădălin Sandu și Oliviu Constantinescu și oboistul Raymond Cinpoeșu.

Citiți și: Filarmonica Pitești, pentru a treia oară invitată la Festivalul Internațional „George Enescu”

În program: Antonio Vivaldi – Concertul pentru vioară și orchestră de coarde în Mi bemol, La tempesta di mare, Concertul pentru două flaute și orchestră în Do major, Concertul pentru corzi și cembalo în sol minor, Giovanni Battista Pergolesi – Salve Regina, J. S. Bach- Concertul pentru oboi, vioară și orchestră în do minor și Henry Purcell – Chaconne în sol minor.

Citiți și: În Joia mare, concert cu public la Filarmonica Pitești

Cu excepția lucrării lui H. Purcell, care a mai fost cântată la Filarmonica Pitești, toate celelalte compoziții sunt în primă audiție locală!

Vineri, 23 aprilie, de la ora 19.00, va avea loc un nou concert de jazz. Alături de grupul piteștean al filarmonicii vor evolua, ca soliști, Maria Arsene (voce), Mădălin Sandu (vioară) și Ionuț Tolea (clarinet).

În program: Sting – Fragile, Stevie Wonder – Overjoyed, Isn’t she lovely, I wish și Sir Duke, Bobby Hebb – Sunny, Bert Kaempfert, Milt Gabler – L.o.v.e., Arthur Hamilton – Cry me a river, Duke Ellington, Irving Mills – It don’t mean a thing, Carlos Jobim – One note samba și Wave, Haroldo Lobo – Tristeza și Mautice White – September.

Ambele concerte vor fi transmis on-line, pe pagina de facebook a instituției –www.facebook.com/pitestifilarmonica,  ca urmare a creșterii și în Pitești a numărului de cazuri de Covid-19 (peste 3 la mia de locuitori).

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441