SMART KIDS 930X122

filarmonica pitesti

Concert simfonic și de jazz la Filarmonica Pitești

Filarmonica Pitești organizează săptămâna aceasta două concerte. Joi, 22 aprilie, de la ora 19.00, va avea loc un concert susținut în sala „Simfonia” de orchestra simfonică, dirijor, Tiberiu-Dragoș Oprea, soliști, flautistele Casandra Iamandi și Cristina Popescu, soprana Mădălina Stan, violoniștii Mădălin Sandu și Oliviu Constantinescu și oboistul Raymond Cinpoeșu.

Citiți și: Concert de zile mari! O celebră și îndrăgită trupă vine la Pitești

În program: Antonio Vivaldi – Concertul pentru vioară și orchestră de coarde în Mi bemol, La tempesta di mare, Concertul pentru două flaute și orchestră în Do major, Concertul pentru corzi și cembalo în sol minor, Giovanni Battista Pergolesi – Salve Regina, J. S. Bach- Concertul pentru oboi, vioară și orchestră în do minor și Henry Purcell – Chaconne în sol minor.

Citiți și: „Festivalul Tinerilor”, ediția a II – a, la Filarmonica Pitești

Cu excepția lucrării lui H. Purcell, care a mai fost cântată la Filarmonica Pitești, toate celelalte compoziții sunt în primă audiție locală!

Vineri, 23 aprilie, de la ora 19.00, va avea loc un nou concert de jazz. Alături de grupul piteștean al filarmonicii vor evolua, ca soliști, Maria Arsene (voce), Mădălin Sandu (vioară) și Ionuț Tolea (clarinet).

În program: Sting – Fragile, Stevie Wonder – Overjoyed, Isn’t she lovely, I wish și Sir Duke, Bobby Hebb – Sunny, Bert Kaempfert, Milt Gabler – L.o.v.e., Arthur Hamilton – Cry me a river, Duke Ellington, Irving Mills – It don’t mean a thing, Carlos Jobim – One note samba și Wave, Haroldo Lobo – Tristeza și Mautice White – September.

Ambele concerte vor fi transmis on-line, pe pagina de facebook a instituției –www.facebook.com/pitestifilarmonica,  ca urmare a creșterii și în Pitești a numărului de cazuri de Covid-19 (peste 3 la mia de locuitori).

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3