New Profesional Consult 930 x 122

bulevardul nicolae bălcescu

S-a dat undă verde pentru dezvoltatorii complexului comercial din Nord – McDonald’s, Kaufland și Leroy Merlin

Update, 6 iulie, ora 09.01: Comisia de Circulație a avizat solicitarea privind amenajarea unui sens giratoriu la accesul în complexul comercial de pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Știrea inițială, 4 iulie, ora 10.10

Decizie privind super complexul comercial din Nord – McDonald’s, Kaufland și Leroy Merlin.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Printre cele 23 de propuneri care se află pe ordinea de zi a ședinței Comisiei de sistematizare a circulației rutiere și pietonale din municipiul Pitești, care va avea loc mâine, 5 iulie, se află și o propunere ce vizează complexul comercial de pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

Propunerea se află la punctul 13 pe ordinea de zi și solicită amenajarea unui sens giratoriu la accesul în complexul comercial.

13. „Prin adresa nr. 34461/28.06.2022, Compartimentul Dezvoltare Urbană din cadrul Direcției Arhitect Șef, solicită reanalizarea pct. 32 din ședința din 25.05.2022 cu privire la asigurarea accesului auto și a fluenței traficului în condiții de siguranță, conform normativelor aprobate, pe soluția adoptată – amenajarea unui sens giratoriu – la accesul în imobilul din b-dul Nicolae Bălcescu, nr. 180A și 180B pentru care s-a aprobat Plan Urbanistic Zonal pentru realizarea investiției ”Construire complex comercial compus din 5 clădiri cu regim de înălțime parter înalt sau P+1E, construcții anexe, gospodărire apă pentru incendiu, post trafo, amenajări exterioare în incintă, instalații interioare și rețele, lucrări tehnico-edilitare, accese rutiere, pietonale și racorduri la drumurile publice, împrejmuire teren și organizare de șantier.

Mega complexul din Pitești va fi construit pe bulevardul Nicolae Bălcescu, spre Bascov, aproape de sediul Lisa Draxlmaier.

ePitesti a scris în exclusivitate la începutul lunii octombrie a anului trecut că aici, printre altele, se va construi un nou Kaufland, un magazin de bricolaj al companiei Leroy Merlin, un magazin de electronice, galerii comerciale, un restaurant de tip Drive.

Subiectul pe larg, AICI – Exclusiv: Un mega complex în Pitești. Hipermarket, galerii, drive și electronice

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90