EcoMoto 930×122

dacia

DACIA, LOVITURĂ NĂPRASNICĂ

Dacia, lovitură năprasnică. Producătorul Dacia dă o nouă lovitură concurenței pe piața auto din Germania. Modelele Duster și Sandero Stepway au avut vânzări foarte bune luna trecută pe cea mai importantă piață auto din Europa.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

În mai 2018, în Germania au fost înmatriculate nu mai puțin de 2.238 de autoturisme Duster, cu 31% mai multe decât în urmă cu un an, scrie profit.ro.

Cu acest volum, potrivit sursei citate, Duster s-a clasat pe un excelent loc 5 în topul vânzărilor pe piața germană în segmentul SUV, depășind modele ca Audi Q2, Opel Mokka, Hyundai Tucson și Ford EcoSport.

Citiți și: Alertă la Dacia!

Doar Ford Kuga, VW T-Roc, Mercedes GLK/GLC și BMW X1 au depășit Dacia Duster la vânzări în segmentul SUV, precizează profit.ro.

Și modelul Sandero, mai ales Sandero Stepway, s-a vândut foarte bine luna trecută în Germania, ocupând locul 6 la clasa B, cu 2.638 de unități comercializate.

Sandero, scrie profit.ro, a depășit modele ca Audi A1 S1, Renault Clio, Hyundai I 20 și Toyota Yaris. Amănunte puteți citi AICI.

Amintim că în mai 2018 Dacia a ajuns în Germania la o extraordinară cotă de piață de 2,5%. Luna trecută, vânzările totale Dacia pe piața din Germania au însumat 7.515 unități, cu aproape 11% peste nivelul din mai 2017 (AICI, subiectul pe larg).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90