New Profesional Consult 930 x 122

dacia

OFICIAL: DACIA, POZIȚIE RADICALĂ

Oficial: Dacia, poziție radicală. În urmă cu puține minute, administrația uzinei Automobile Dacia din Mioveni a transmis un comunicat prin care își exprimă poziția sa oficială în ceea ce privește protestele la care participă și salariați de la Dacia.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

„După publicarea Ordonanţei de Urgenţă pentru completarea şi modificarea Codului Fiscal, Automobile Dacia le-a comunicat pe 13 noiembrie 2017 tuturor angajaţilor săi că vor fi puse în aplicare cele mai bune soluţii pentru a le proteja veniturile.

Automobile Dacia nu este în niciun fel asociată mişcărilor de protest care sunt organizate la iniţiativa organizaţiilor sindicale, entităţi juridice independente.”, ne-a transmis în urmă cu puțin timp Direcția de comunicare de la Automobile Dacia. 

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Amintim că angajați de la uzina Dacia vor participa astăzi la un miting de protest în București, în fața sediului Guvernului. Subiectul pe larg, AICI.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90