930×122 CAPRA 5

dacia

PRIMĂ URIAŞĂ DE PAŞTE LA DACIA

Primă uriaşă de Paşte la Dacia. Angajaţii de la uzina Automobile Dacia din Mioveni ar urma să primească astăzi prima de Paşte prevăzută în contractul colectiv de muncă negociat la începutul acestui an.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Potrivit viceliderului sindical Ion Iordache, valoarea primei de Paşte este de 30% din salariul minim brut, adică 1.100 de lei net pentru fiecare angajat. Este o primă uriaşă pentru economia judeţului Argeş şi, în general, pentru România, pentru nu puţini angajaţi din alte unităţi fiind echivalentul unui salariu pe o lună.

Luna viitoare angajaţii de la Dacia vor mai avea parte de o primă: prima de rezultat (de participare la profit) în contul anului 2016, care va fi în sumă de 1.450 de lei brut.

Citiți și: Alertă la Dacia!

Amintim că la începutul lunii trecute la Automobile Dacia s-au obţinut creşteri salariale pentru anul 2017. Amănunte, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90