930 x122 grota rece

dacia

SITUAȚIE EXPLOZIVĂ LA DACIA. VESTE DE ULTIMĂ ORĂ

Situație explozivă la Dacia. Veste de ultimă oră. Și negocierile de astăzi purtate între administrația și sindicatul de la Automobile Dacia au eșuat. Sindicatul avertizează că la Dacia greva este inevitabilă.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

“Vineri, 30 martie 2018, a avut loc o nouă rundă de negociere a contractului colectiv de muncă Dacia 2018.

Comisia de negociere desemnată de directorul general nu a prezentat o altă propunere de soluționare a revendicărilor salariaților de la Dacia.

Citiți și: Alertă la Dacia!

Comisia Sindicatului Autoturisme Dacia și-a menținut toate revendicările.

În aceste condiții, greva hotărâtă în Adunarea Generală a Sindicatului Autoturisme Dacia este inevitabilă.

Consiliul Sindicatului Autoturisme Dacia va horărî calendarul etapelor de desfășurare a grevei, conform legislației în vigoare.”, anunță Comitetul de coordonare a grevei de la Automobile Dacia într-o informare scrisă către salariații uzinei din Mioveni, informare intitulată tranșant “Administrația tratează salariații cu dispreț”.

Amintim că ieri Adunarea Generală a Sindicatului Autoturisme Dacia a decis demararea procedurilor pentru declanșarea grevei generale la uzina din Mioveni, cu precizarea că sindicatul va continua să negocieze cu administrația, în speranța că cele două părți vor ajunge la un acord în al doisprezecelea ceas (AICI, subiectul pe larg). Iată, însă, că și negocierile de astăzi nu au dat niciun rezultat. (Foto: descriptiv – Arhivă) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90