EcoMoto 930×122

festival

DE 3 X PENDIUC. CEAUȘESCU L-AR INVIDIA

Știe primarul Pendiuc de câte ori îi apar soția și fiica, Ema, în fotografii publicate în cel mai recent număr al ziarului „Informația piteștenilor”? De-ar fi o publicație privată, evident că nimic nu am avea a zice. Editorii sunt, însă, Consiliul Local, Primăria și Centrul Cultural. Cu alte cuvinte, nenumăratele poze cu Gabriela și Ema Pendiuc (pe cele cu Tudor Pendiuc nu le mai punem la socoteală) sunt inserate într-o publicație redactată și tipărită pe banii piteștenilor.

Citiți și: Polițiștii au descins la un festival din Mioveni

Într-o singură pagină, dedicată festivalului-concurs național de muzică ușoară „Vasile Veselovski”, organizat recent în Pitești, Ema Pendiuc, prezentatoarea evenimentului, apare în nu mai puțin de 6 fotografii! Alături de interpreta care a câștigat trofeul, cu Angela Similea, cu Horia Moculescu, cu Stela Popescu, cu Titus Andrei și alături de mama sa, Gabriela Pendiuc. La rândul ei, soția primarului are parte în aceeași pagină de 3 fotografii, inclusiv una împreună cu Corina Chiriac.

Știu, se vor găsi unii, pupincuriștii de serviciu, care vor spune că „Informația piteștenilor” nu a exagerat chiar atât de tare din moment ce Gabriela Pendiuc, ca director al Școlii Populare de Arte și Meserii, a fost organizatorul festivalului, iar Ema, ca om de televiziune, prezentatorul. Nu-i așa! Ca soție și fiică de om cu ditamai funcția publică trebuie să ai grijă ca în publicațiile finanțate din banii comunității să nu apari deloc ori măcar să ai o prezență discretă. Sau credeți că familia Pendiuc nu a știut de puhoiul de poze ce urmau să apară în ziarul care trăiește din bani publici?

Citiți și: Pitești. FILSTREET – zi dedicată iubitorilor de poezie

Cât despre Ema Pendiuc, al cărei talent nu îl pun la îndoială, greșește când acceptă să prezinte festivaluri organizate de primăria condusă de tatăl său sau de alte instituții publice din Pitești. Nu știu dacă e plătită pentru asta. Dar chiar și voluntariat de-ar face, prezența ei poate fi și este interpretată, pe bună dreptate, în sens negativ. Festivaluri de muzică sunt în multe locuri din țară. Și sunt convins că nu puțini organizatori ar dori-o prezentatoare.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3