Donaris 930 x 122

dumitru voicu

MITICĂ, VODĂ DE MICEȘTI. EL E PRIMAR, MĂ!

Să ne fie limpede și bine să ne intre la cap: Voicu nu e ca tine și ca mine. E mare sculă pe autobasculă. Ce nouă interzis ne este, Măriei Sale, Vodă de Micești, nu. El e primar, mă! Cum îndrăznit-a agentul Bădiță, din uniforma-i de polițai de stradă, să-i zică Înălțimii Sale câte-n lună și-n stele despre lege?

Citiți și: ACCIDENT SPECTACULOS. MAI RAR AȘA CEVA

Ce-i aia lege? Măria Sa, om cu greutate și lănțoc la gâtu-i de edil cu ceafa groasă, are legea Lui. El dacă vrea să fluiere, fluieră. Dacă inima-i poftește să calce un polițist, calcă. Dacă vrea mârlan să fie, este.

Devreme ce în buricul reședinței de județ își ridică poalele-n cap ca țigăncile turbate, care i-or fi apucăturile Măriei Sale pe moșia de la Micești? Care?

Citiți și: EL E POLIŢISTUL EROU DE LA CUCA!

Imaginați-vă acum că scena din parcarea Primăriei Pitești s-ar fi petrecut la americani, de pildă. Măria Sa Vodă ar fi făcut degrabă cunoștință cu o tandră pereche de cătușe. Brățările potrivite pentru ultraj. La noi, nu. Măria Sa e lăsată slobodă prin lobodă.

Dar partidul? Cum partidul? Ce treabă are partidul? Are. Mitică Vodă de Micești e pesedist. Auzirăți careva vreo vorbă, două de la ăi mai mari din PSD-ul argeșean? De-o scuză, de-o măslină, de-o delimitare, măcar așa, de ochii lumii? Alo, tovarăși de la PSD? Senzațional! Aveți un „bizon” în curte! Vă pasă și vouă măcar un pic?

Detalii despre caz: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/incredibil-primar-acuzat-ca-lovit-intentionat-cu-masina-un-politist-local/ și http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/primarul-acuzat-ca-lovit-un-politist-dat-pe-mana-parchetului-libertate/.

Jupiter 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066