New Profesional Consult 930 x 122

gheorghe ionescu

RESPECT PENTRU POLIȚISTUL RUTIER – STOP CRIMELOR DE PE ȘOSELE!

Pe ploaie, pe vânt, când termometrele îngheață la minus 20 de grade sau când urcă până la 40, polițistul rutier e la datorie.

Citiți și: ULTIMA ORĂ: POLIȚIA AVERTIZEAZĂ

Înjurat, iar uneori ucis de derbedei cu mințile băltind în alcool.

Polițistul Gheorghe Ionescu (foto), „Dulăul” cum îi spuneau prietenii, a murit la capătul a trei săptămâni de comă, asasinat în stradă de un șofer pentru care acum închisoarea pe viață este prea puțin ca să-i pedepsească oribila faptă.

Citiți și: UPDATE: PITEȘTEAN „LA RĂCOARE” DUPĂ ACCIDENT. VICTIMA A MURIT

Mustesc șoselele patriei de potențiali criminali! Unii băuți bine, alții gonind iresponsabil. Câteodată Dumnezeu face dreptate și-i lasă să-și frângă gâtul în vreun stâlp din beton sau vreun copac de pe marginea drumului. Altădată, însă, devin ucigași de copii, de tineri sau de părinți nevinovați. Sau de polițiști la datorie…

Detalii despre caz puteți citi aici: http://www.mediafax.ro/social/politistul-gheorghe-ionescu-a-murit-la-spitalul-floreasca-ofiterul-va-fi-inmormantat-cu-onoruri-militare-abdullah-atas-va-fi-acuzat-de-omor-calificat-si-risca-inchisoare-pe-viata-14683215. (Foto: cancan.ro)

New Profesional Consult-555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066