930 x122 grota rece

bradu

FRĂTICĂ E VECIN CU DUMNEZEU

„Aleg să privesc ultimele 24 de ore din viața mea (nu te mai jeli, că nu sunt ultimele!) ca pe o nouă încercare. Aşa a vrut Dumnezeu să fie.”, scrie Florin Frătică după ieșirea lui din arest. În text primarul din Bradu acuzat de abuz în serviciu, coruperea alegătorilor și șantaj face referire la Dumnezeu nu o dată.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Și susținătorii săi îl invocă pe Dumnezeu.

Ori de câte ori se ivește o acuzație penală formulată de o instituție a statului, în cazul oricărui individ cu funcție publică (excepțiile sunt rare), Dumnezeu devine vecinul de peste drum. Și pentru individul respectiv, și pentru aplaudacii lui ridicoli. Bei bere cu Dumnezeu, joci table cu Dumnezeu, îl scarpini după ureche pe Dumnezeu. Cea mai convenabilă și mai penibilă trimitere în astfel de situații este fix la Dumnezeu. Până la Dumnezeu, Florin Frătică are de dat răspunsuri pe pământ: în fața legii. (Foto: Facebook)

Citiți și: Cerere neobișnuită către primar: „Vrem un Lidl!”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90