New Profesional Consult 930 x 122

trafic bijuterii

Video – Flagrant cu bijuterii din aur în parcarea Jupiter City

UPDATE, ORA 09:33, IPJ ARGEȘ TRANSMITE:

„În ziua de 27 decembrie 2021, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă, conform art. 270 din Legea 86 din 2006, și au depistat în flagrant delict doi bărbați, în timp ce efectuau o tranzacție cu bijuterii din aur.

Citiți și: Rețea de delicvenți în Argeș și mai multe județe. Grup infracțional săltat de mascați

Astfel, în seara zilei de 27 decembrie a.c., în parcarea unui centru comercial din Pitești, polițiștii au depistat un bărbat de 63 de ani, din București, și un bărbat de 32 de ani, din Băiculești, primul oferind spre vânzare cantitatea de aproximativ 250 de grame de bijuterii din aur, susceptibile a proveni din contrabandă, în schimbul sumei de 7.000 de euro.

 

Atât bijuteriile, cât și suma de bani, au fost ridicate, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun.”

ȘTIREA INIȚIALĂ, ORA 09:22 

În cursul zilei de ieri, 27 decembrie, anul curent, doi bărbați au fost prinși în flagrant de polițiștii argeșeni făcând trafic de bijuterii din aur, în parcarea Jupiter City, din Pitești.

Mai exact, a avut loc o tranzacție între un argeșean, cumpărătorul și o persoană din afara județului, vânzătorul, iar punctul de întâlnire era tocmai parcarea centrului comercial.

Bijuteriile erau de contrabandă, deoarece acestea au fost aduse ilegal din afară, fără a fi declarate la intrarea în țară.

Cumpărătorul ar fi avut cunoștință de faptul că bijuteriile pe care urma să le achiziționeze sunt de contrabandă.

La fața locului s-au deplasat polițiștii argeșeni care i-au prins în flagrant pe cei doi bărbați. La vederea agenților, bărbații au încercat să scape cumva de bijuterii, aruncând pachetul în care acestea se aflau.

Încercarea a eșuat, iar atât banii, cât și bijuteriile au fost confiscate.

În cauză, ambii bărbați riscă să ajungă după gratii.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90