930 x122 grota rece

accident

ACCIDENT MORTAL. LIVIU PĂUNOIU ȘI-A PIERDUT VIAȚA

UPDATE: Accident mortal. Liviu Păunoiu și-a pierdut viața. Accidentul rutier, în care au fost implicate un autoturism Opel și un Smart (condus de Liviu Păunoiu, de 31 de ani, din comuna Săpata), s-a produs din cauza vitezei excesive și a pătrunderii pe contrasens, informează Poliția Argeș.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Până la această oră nu s-a stabilit care dintre cele două autoturisme a intrat pe contrasens.

Cert este că șoferul Opel-ului, un tânăr de 26 de ani, din comuna Poiana Lacului, a condus cu mult peste limita legală de viteză în momentul producerii accidentului.

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

Poliția Argeș mai precizează că în zonă s-a circulat alternativ, traficul rutier fiind inclusiv blocat, pentru aproximativ 15 minute, timp în care oamenii legii au făcut măsurătorile. Cercetările continuă în acest caz. Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Politicianul Liviu Păunoiu, în vârstă de 31 de ani, și-a pierdut viața în urma unui accident rutier produs în jurul orei 17:30, pe DN 67B Piteşti – Vedea, pe raza comunei argeșene Poiana Lacului.

În urma impactului dintre două autovehicule, Păunoiu a rămas încarcerat. A fost scos din autoturism de către martori, însă era inconștient.

Medicii sosiți la fața locului i-au efectuat bărbatului manevrele de resuscitare, însă fără rezultat.

Poliția va stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul. Traficul rutier în zonă este blocat. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș și Facebook Liviu Păunoiu)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90