Donaris 930 x 122

incendiu

Incendiu de proporții în Argeș! O casă a fost cuprinsă de flăcări

Seara trecută, în jurul orei 11:00, pompierii argeșeni au fost sesizați să intervină în cazul unui incendiu izbucnit la o casă de pe raza comunei Pietroșani, sat Retevoiești.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

Pompierii au acționat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de SVSU Domnești.

 

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

Conform ISU Argeș, o femeie a fost transportată la spital, deoarece prezenta un atac de panică.

Incendiul care prezenta posibilitatea de propagare la vecinătăți a fost oprit din dezvoltare de către forțele de intervenție.

 

Flăcările s-au manifestat la nivelul podului, unde era un fânar în care erau depozitate câteva tone de fân.

În casă locuia un bărbat, dar la momentul izbucnirii incendiului nu se afla acasă. Femeia în vârstă de 51 de ani este o vecină a acestuia.

De asemenea, și apelul la 112 a fost făcut tot de către vecinii care au văzut flăcările, potrivit ISU Argeș.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este efectul termic al curentului electric produs la nivelul unui conductor electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90