NOR CURIER 930X122

incendiu

INCENDIU URIAŞ ÎN ARGEŞ. FOCUL AMENINŢA CASELE

UPDATE: „Cu puțin timp în urmă, pe raza localității Rătești, pompierii, SVSU Rătești și câțiva localnici au lichidat un incendiu de vegetație uscată și mărăciniș, care s-a manifestat violent pe aproximativ 70.000 mp de teren viran. Flăcările mari amenințau să se extindă la casele și vehiculele ce le stăteau în cale.  Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție și comandă, iar SVSU cu un buldoexcavator. Intervenția s-a desfășurat pe parcursul a aproximativ 2 ore și jumătate. Cauza probabilă a incendiului este focul deschis în spații deschise.”, precizează ISU Argeș.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

Un incendiu de proporţii a izbucnit astăzi  comuna argeşeană Răteşti. Este vorba despre un incendiu de vegetație uscată. Flăcările uriaşe ameninţau casele din apropiere. La faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale ISU Argeş. Vom reveni.

(Foto: descriptiv)

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3