New Profesional Consult 930 x 122

accident de muncă

(VIDEO) UPDATE: ACCIDENT DE MUNCĂ MORTAL ÎN PITEȘTI

UPDATE 3: Muncitorul, originar din localitatea Colonești (județul Olt), a decedat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, precizează Poliția Argeș.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

”Se fac cercetări pentru infracțiunea de ucidere din culpă și pentru neluarea, respectiv nerespectarea condițiilor de sănătate și securitate în muncă”, transmite sursa citată.

UPDATE 2: Reprezentanții ITM Argeș informează că bărbatul era angajat la S.C. Bazis 25 Senior SRL din Pitești și a căzut în gol în timp ce decofra un stâlp. Era angajat al acestei firmei din data de 17 ianuarie 2019 pe post de dulgher.

Citiți și: Accident în Argeș: un șofer de 81 de ani a „zburat” de pe șosea

UPDATE 1: Grav accident de muncă pe Frații Golești. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a căzut de pe schelă de la etajul 7 (ultimul etaj al blocului), anunță Poliția Argeș.

Potrivit ISU, a fost transportat în stare gravă, politraumatizat, la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean, acolo unde a intrat în stop cardio-respirator. 

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Argeș va deschide o anchetă.

Cu puține minute în urmă, un muncitor a căzut de la etajele superioare ale unui bloc aflat în construcție pe bulevardul Frații Golești din Pitești. Bărbatul este inconștient.

Informația ne este furnizată de Poliția și Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Vom reveni cu amănunte. (Video: Mihai Neacșu)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3