930×122 CAPRA 5

brunetevsblonde

Barbatii prefera… brunetele

Aproape zilnic auzim un nou banc cu blonde. Nici brunetele nu scapă de critici, dar totuşi sunt puse într-o lumină mai favorabilă decît blondele sau roşcatele.Iată de ce bărbaţii preferă brunetele în detrimentul frumuseţilor blonde, potrivit askmen.ro citat de realitatea.net.

10. Tatuajele sunt mai sexy pe corpul unei brunete

Conform unui studiu în care 150 de persoane au fost întrebate ce părere au despre tatuajele de pe corpul femeilor, cercetătorii au ajuns la concluzia că femeile cu tatuaje sunt mai puţin atrăgătoare, beau mult şi au o viaţă sexuală îndoielnică. De asemenea acest studiu a arătat o legătură între tatuaje şi culoarea părului. Blondele cu tatuaje sunt mai puţin atrăgătoare decât brunetele.

9. Brunetele sunt percepute ca fiind cu picioarele pe pământ şi mature

Un studiu recent din Polonia care a implicat 360 de bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 46 de ani arată că femeile blonde arată mai tinere decât cele brunetele. Partea bună e că blondele nu-şi arată vârsta, dar din păcate pentru ele sunt percepute ca fiind imature şi superficiale. De altfel 63% dintre bărbaţi preferă să discute serios cu o brunetă.

8. Brunetele sunt mai descurcăreţe

67% dintre bărbaţii care au participat la un studiu britanic coordonat de Peter Ayton consideră că brunetele se descurcă singure în orice situaţie. 40% dintre bărbaţi au afirmat că blondele sunt mai puţin independenete şi sunt mai neajutorate decât brunetele.

7. Brunetele sunt percepute ca fiind mai serioase

Blondele sunt privite de bărbaţi ca fiind mai abordabile decât brunetele. De asemenea blondele sunt considerate frivole şi cu capul în nori, în timp ce brunetele sunt văzute ca fiind cu picioarele pe pământ şi practice.

6. Brunetele sunt mai liniştite

Participanţii la un studiu au primit trei fotografii diferite cu aceeaşi femeie care purta pe rând o perucă brunetă, blondă şi roşcată şi au analizat din mai multe perspective fotografiile. Concluzia a fost că brunetele sunt mai puţin temperamentale decât roşcatele.

5. Brunetele sunt mai capabile

Un studiu arată că femeile brunete şi nemachiate care aplică pentru un job au mai multe şanse să fie angajate decât cele blonde sau roşcate. Culoarea părului poate influenţa percepţia angajatorilor despre abilităţile unei persoane.

4. Brunetele câştigă mai mulţi bani

Brunetele câştigă mai mult decât blondele sau roşcatele, potrivit unui studiu. Brunetele pot câştiga mai mult pentru că sunt percepute ca fiind mai capabile decât celelalte femei.

3. Brunetele sunt mai inteligente

Culoarea părului influenţează părerea altora cu privire la inteligenţa acelei persoane, mai ales când bărbaţii fac diferenţa între o blondă şi o brunetă. 81% dintre bărbaţi consideră brunetele mai inteligente decât blondele.

2. Bărbaţii simt că au mai mult succes cu o brunetă lângă ei

Unul din cinci bărbaţi recunoaşte că se simte mai puternic când femeia din braţele lor este brunetă. Asta pentru că o percep ca fiind mai competentă decât o blondă.

1. Bărbaţii vor să se căsătorească cu brunete

61% dintre bărbaţii care au participat la un studiu le văd pe brunete ca fiind soţiile ideale. În opinia bărbaţilor chestionaţi, printre calităţile brunetelor se numără loialitatea şi integritatea. Doar 14% dintre bărbaţi le-au atribuit aceste calităţi blondelor.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3