930×122 CAPRA 5

nude.hermes

Hainele nude – o a doua piele in 2011

Nuanţele de nude sunt vedete în multe dintre colecţiile de primavara-vara pentru 2011. Şi nu e de mirare, ţinînd cont că sunt foarte frumoase, că se asortează uşor şi că vin bine cam tuturor. Tocmai de aceea, la Globurile de Aur din acest an, au fost mai multe vedete care şi-au ales rochii nude, dintre care le amintesc doar pe Scarlett Johansson şi Sandra Bulock.

Nude-ul poate fi chic ziua şi foarte elegant seara, depinde ce fel de piese şi materiale alegem în aceste nuanţe, informează tonica.ro.

Nude-ul este cel mai bine pus în valoare de materialele vaporoase, precum voalul sau mătasea. Nude-ul nu este însă doar pentru rochii sau haine de gală, el poate fi purtat la fel de bine şi la serviciu. Pentru că este rafinat şi feminin, este întotdeauna plăcut la purtare. Puteţi încerca pentru job costume nude cu o croială masculină care va fi îndulcită de feminitatea culorii, precum cele de la The Row sau Max Mara, dar şi costume vaporoase, fluide ca în colecţia Hermes.

La modă sunt şi piesele nude din piele, fie că vorbim de jachete, fuste, pantaloni, maieuri sau chiar salopete din piele întoarsă, cum ne propune casa de moda Max Mara. Încercaţi un maieu simplu din piele a la Chloe sau o fustă scurtă din piele ca cea din colecţia Adam sau o jachetă scurtă din piele nude cu o rochie sau fustă din voal în aceeaşi culoare, sunt feminine, tinereşti, potrivite pentru o romantică rătăcită într-un oraş mare.

Pantofii, genţile, şi în general toate accesorile nude sunt în vogă. Dacă tot sunt la modă, de ce să nu profităm de aceste nuanţe cremoase, feminine, romantice şi rafinate?

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3