EcoMoto 930×122

poseta_cristale

Poseta de un milion de dolari

O poseta din platina incrustata cu diamante, in valoare de 1 milion de lire sterline (1,25 milioane de euro), a fost lansata in magazinele de specialitate cu ocazia Saptamanii Bijuteriilor la Londra, informeaza BBC. Japonezul Ginza Tanaka, creatorul posetei, a ales sa decoreze accesoriul cu peste 2.000 de diamante.

Organizatorii evenimentului Saptamana Bijuteriilor la Londra spun ca poseta va fi disponibila pentru vanzare. Pentru cei care se intreaba daca poseta isi merita banii, promotorii acesteia spun ca accesoriul este versatil.

Bareta incrustata cu diamante poate fi detasata si purtata ca bratara sau colier, in timp ce piesa centrala a posetei, un diamant in forma de para de 8 carate, inconjurat de 81 de diamante mai mici, poate fi purtata ca brosa.

Locatiile unde a fost expusa poseta nu au fost dezvaluite inainte de debutul evenimentului din motive de securitate. Saptamana Bijuteriilor la Londra, desfasurata in perioada 11 – 15 iunie, onoreaza atat creatori consacrati, precum Graff si Boodles, dar si tinere talente.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90