Donaris 930 x 122

apa_termala

Rasfata-ti tenul cu produse pe baza de apa termala

Apele termale bogate în săruri şi cele termale sulfuroase sunt un adevarat izvor de sănătate pentru corpul nostru. Fie că le folosim intern sau extern, încorporate în cosmetice sau sub formă de băi, apele termale aduc numeroase beneficii, susţin specialiştii citaţi de tonica.ro.

Apa termală bogată în săruri este o apă care izvorăşte de la mare adîncime şi ajunge la suprafaţă sub forma unui izvor cu temperatura cuprinsă între 20 şi 63˚C. Este o apă microbiologic pură, nu conţine conservanţi sau parabeni, este bogată în săruri minerale, cupru, zinc, seleniu, calciu, magneziu, fiind ideală pentru utilizarea în diverse afecţiuni cutanate şi probleme ale tenului. Apele termale sulfuroase sunt ape bogate în hidrogen sulfurat care este singurul compus al sulfului care se absoarbe prin piele, plămâni şi pe cale digestivă. Sulful asimilat de organism creşte metabolismul bazal cu 40%, produce vasodilataţie la nivelul reţelei vasculare cutanate antrenând scăderea valorilor tensionale periferice, măreşte cantitatea de globule roşii şi hemoglobină.

Produsele cosmetice pe bază de apă termală sunt hipoalergenice, non-comedogenice, au efect calmant, reduc sensibilitatea celulelor implicate în mecanismele de reacţie ale pielii. Pielea devine astfel mai puţin sensibilă.

De asemenea, îmbunătăţesc schimburile metabolice dintre celule prin fortificarea membranelor acestora, măresc eficienţa celulelor cheie ale sistemului imunitar al pielii, conferindu-i acesteia o mai bună apărare şi rezistenţă la diverşi factori de agresiune internă sau externă.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3