930 x122 grota rece

ochi_mici

Trucuri de machiaj pentru ochi mai mari

Nu toate au fost înzestrate cu ochi mari, albaştri şi gene întoarse! Dar şi ochii micuţi au farmecul lor, aşa că învaţă câteva trucuri de make up care să te avantajeze. Renee Zellweger, Monica Columbeanu şi Jennifer Garner sunt trei femei frumoase, cu ochii mici.

Make up artiştii care se ocupă de look-ul lor ştiu acest lucru, tocmai de aceea apelează la trucuri de make up care să le lumineze privirea şi să creeze impresia de ochi mai mari.

Aşadar, dacă te regăseşti în prototipul acesta, iată ce ai de făcut! Conturează-ţi ochii ajutându-te de un dermatograf negru sau maro, în funcţie de culoare irisului tău. Nu-l aplica niciodată în interiorul pleoapei inferioare! Acesta trebuie să îţi răsfeţe pleoapa superioară de la jumătate spre colţul exterior al ochiului. De asemenea, sub ochi, o linie estompată de fard este binevenită deoarece va da impresia de ochi mai mare. Genele false sunt un must have, dar dacă ai deja gene lungi, rimelează-le insistent, cu un mascara negru carbon. Sprâncenele trebuie să fie şi ele conturate perfect, iar arcada să-ţi fie luminată cu un fard alb, argintiu sau roz perlat.

Sursa: Unica.ro.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3