930×122 CAPRA 5

deces

O profesoară a murit în această dimineață la un centru școlar din Argeș

Un cadru didactic din Argeș a murit în această dimineață după ce a acuzat o stare de rău. Este vorba despre o femeie în vârstă de 60 de ani care preda la un Centru Școlar din Câmpulung Muscel.  La fața locului medicii au intervenit de urgență.

Citiți și: Exclusiv: Caz înfiorător în Argeș! Găsit mort după luni de zile, în propria casă!

Femeia a fost găsită în stare de inconștiență. Aceasta a fost resuscitată de către un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță Argeș. Din nefericire, manevrele nu au dat rezultat.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Șef din conducerea Lukoil, găsit mort

„În această dimineață, în jurul orei 08.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, prin SNUAU 112, despre faptul că o femeie de 60 de ani, cadru didactic la un Centru Școlar din Câmpulung Muscel, a acuzat o stare de rău, în urma căreia a intrat în stare de inconștiență.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, conform protocolului, însă din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării autopsiei, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal.”

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90