930×122 CAPRA 5

cetatea poenari

PERICOL! URSOAICĂ CU PUI ÎN CAMPING

Pericol! Ursoaică cu pui pe Valea Vâlsanului.

Citiți și: Argeș. Cetatea Poenari, așa cum nu ai mai văzut-o!

Mai mulți turiști dintr-o zonă de camping de pe Valea Vâlsanului, zona de nord a județului, s-au confruntat în această dimineață cu o situație destul de periculoasă. O ursoaică însoțită de doi pui a ajuns până la aproximativ 20 de metri distanță de corturile amplasate lângă râu. Informația ne-a fost transmisă, alături de poze, de un cititor pe adresa noastră de e-mail.(Vă reamintim, dacă și dumneavostră sunteți în posesia unui subiect ce poate deveni o știre, trimiteți-ne poze sau filme pe adresa redacției – redactia@epitesti.ro sau pe Whatsapp la numărul de telefon 0733 797 066, împreună cu o scurtă descriere a evenimentului)

Citiți și: 3 milioane de euro de la UE pentru restaurarea Cetății Poenari

Potrivit persoanei respective, în zona de camping erau în jur de 15 familii, cele mai multe dintre acestea cu copii. La vederea animalelor sălbatice, oamenii, în special copiii, s-au speriat. Și-au strâns lucrurile, s-au urcat în mașini și au plecat. În doar câteva minute, zona a rămas goală.

Nu este pentru prima dată când oamenii dau nas în nas cu animalele sălbatice. Vă reamintim că în luna mai, Cetatea Poenari a fost închisă din cauza unei ursoaice cu trei pui, detalii AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90