New Profesional Consult 930 x 122

budeasa

Piste de biciclete, softuri și echipamente, modernizarea și extinderea sistemului de supraveghere

Piste de biciclete, softuri și echipamente, modernizarea și extinderea sistemului de supraveghere. Localitatea Budeasa din județul Argeș începe lucrări pe bani europeni.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Edilul Mihai Rachieru anunță că, Primăria comunei Budeasa a depus 3 cereri de finanțare prin PNRR pentru următoarele proiecte:

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

 

– „Amenajare piste pentru circulația bicicletelor în comuna Budeasa, județul Argeș”

– „Achiziție softuri și echipamente pentru dezvoltare sistem inteligent de management local în comuna Budeasa, județul Argeș”

– „Modernizarea și extinderea sistemului de supraveghere în comuna Budeasa, județul Argeș”

În cursul zilei de 16.05.2022, a fost deschisă – Componenta 10 Fond local – din cadrul Programului Național de Redresare și Rezidență pentru investiții în mobilitate urbană durabilă.

Sursa foto: descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Laur spune:

    Acest primar apare aproape zilnic pe acest site, as fi curios cu cât se cotizează pentru aceste apariții ? Pentru ca trec frecvent prin Budeasa și nu mi sa părut ceva wow . Ca idee , sunt sute de comune in Argeș , dar nu am văzut așa o publicitate ca la comuna sus menționata .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90