NOR CURIER 930X122

amenzi

PITEȘTENI MONITORIZAȚI VIDEO ȘI AMENDAȚI

Mai multe sancțiuni le-au fost aplicate piteștenilor care au aruncat deșeuri în alte locuri decât cele special amenajate în acest sens și celor care au colectat PET-uri de la platformele de gunoi din municipiu.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Informația ne este furnizată de Poliția Locală Pitești, care precizează următoarele:

-de la începutul lunii martie a acestui an și până pe 9 iulie 2019, le-au fost date 41 de sancțiuni contravenționale piteștenilor care nu au respectat normele legale cu privire la ”depozitarea/abandonarea pe domeniul public sau în alte locuri decât cele special create a molozului/materialelor de diferite forme/deșeuri menajere”.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

-de la începutul anului și până în prezent, le-au fost date 163 de sancțiuni contravenționale celor care au colectat PET-uri de la platformele de depozitare aflate pe raza municipiului.

”Vă informăm că parte dintre sancțiunile aplicate au fost întocmite după trimiterea echipajelor la platformele respective de către lucrătorii Biroului Monitorizare Video”, transmite sursa citată, care face referire la imagini filmate de camerele video de supraveghere stradală.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3