New Profesional Consult 930 x 122

Târg de Crăciun 2022 Pitești

Pitești. Gașca Zurli, în Piața Primăriei, în această seară!

Update, 05 decembrie, ora 14:12

Citiți și: Piteștenii decid cum va fi Târgul de Crăciun din acest an!

Părinți și bunici, nu uitați! În această seară, de la ora 18:00, în Piața Primăriei din municipiul Pitești vine Gașca Zurli.

Luați-i pe cei mici și haideți la distracție! Artiștii le vor bucura sufletele tuturor copiilor în ajun de Moș Nicolae.

Update, 28 noiembrie: Este oficial! Gașca Zurli își va începe programul de la ora 18:00 în data de 5 decembrie!

Informația ne-a fost furnizată de Cristina Munteanu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pitești. Astfel, deschiderea oficială a Târgului de Crăciun va fi făcută de îndrăgiții artiști.

Știrea inițială

Mult a fost, puțin a rămas. Miercuri, 30 noiembrie, de la ora 18:00, va avea loc deschiderea oficială a Târgul de Crăciun de la Pitești.

Invitatul special din acest an este Ducu Bertzi. Colindele acestuia vor răsuna în centrul orașului de sărbătoarea Sfântului Andrei.

Aceasta nu este singura surpriză pe care municipalitatea le-a pregătit-o piteștenilor.

Potrivit anchetaonline.ro, pe data de 5 decembrie, în ajun de Moș Nicolae, copiii vor fi încântați, în Piața Primăriei din Pitești, de Gașca Zurli.

Ei sunt invitații speciali din acest an.

Vă reamintim că, noutatea absolută a târgului de Crăciun de anul acesta este Atelierul lui Moș Crăciun. Aici, cei mici vor putea desfășura activități distractive specifice perioadei.

Foto: arhivă ePitești.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90