EcoMoto 930×122

furt

Ce se întâmplă cu tinerii care au furat o mașină din Ștrand și au condus-o fără permis

Update, 1 martie, ora 13:08

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

După administrarea probatoriului, în ziua de 31 ianuarie, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de

ordonanță, ulterior fiind prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Citiți și: Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

Acum, dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată, transmite IPJ Argeș.

Știrea inițială, 1 februarie, 15:08 – Pitești: Doi tineri au furat o autoutilitară parcată în Ștrand și au încercat să o vândă

Doi tineri argeșeni riscă să ajungă după gratii după ce au furat o mașină, au condus-o fără permis și au încercat să o vândă.

IPJ Argeș transmite: 

„În ziua de 31 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, și au reținut doi tineri de 20 de ani, din Pitești, respectiv 23 de ani, din Mărăcineni.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 07 spre 08 octombrie 2022, cei doi ar fi sustras o autoutilitară parcată în zona parcului Ștrand, pe care au încercat să o valorifice, și pentru că nu au reușit, au abandonat-o pe raza comunei Merișani, unde a fost găsită de polițiști.

De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit că autoutilitara ar fi fost condusă de către tânărul de 23 de ani, care nu posedă permis de conducere.

După administrarea probatoriului, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3