New Profesional Consult 930 x 122

scandal pitesti

Pitești: Scandal într-un restaurant din cartierul Banat! Bărbat bătut de un derbedeu beat

Pitești: Scandal într-un restaurant din cartierul Banat! Bărbat bătut de un derbedeu beat.

Citiți și: Pitești: Ce spune Poliția despre incidentul șocant din Centru

IPJ Argeș face precizări oficiale cu privire la acest incident, prin purtătorul de cuvânt al instituției, Florin Popa (foto ⬇️):

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, referitor la o stare conflictuală ce a avut loc în zona Exercițiu de pe raza municipiului Pitești, Compartimentul de Relații Publice este abilitat să comunice următoarele:

Citiți și: Pitești. Scandal la Gară! Au intervenit polițiștii și medicii de la Salvare

În noaptea de 01 spre 02 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat în cadrul unei stări conflictuală între două persoane.

La fața locului au intervenit cu operativitate două echipaje din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, agresorul fiind identificat și condus la sediul poliției.

După administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în cursul nopții de 01 spre 02 iulie, bărbatul în cauză, de 43 de ani, din Pitești, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive.

În contextul manifestațiilor publice din localitățile Budeasa (Festivalul ,,FOLK IN”) și Mioveni (Zilele Orașului Mioveni și Istanbul Street Food Festival), pentru care polițiștii argeșeni acționează cu efective mărite, în sistem integrat, alaturi de celelalte forțe ale Ministerului Afacerilor Interne, reamintim faptul că un aspect important îl constituie evitarea consumului excesiv de alcool sau al consumului de substanțe psihoactive, știută fiind influența negativă asupra stării de sănătate, dobândirea unei predispoziții spre un comportament conflictual, precum și implicațiile legale atât pentru conducătorii auto și nu numai.”

Știrea inițială, ora 10.41

Azi noapte a fost scandal în cartierul Banat pe strada Exercițiu din oraș. Un bărbat aflat sub influența alcoolului a luat la pumni o alta persoană.

Acesta a venit pus pe ceartă într-un local din cartier și i s-a pus pata pe un bărbat din același local.

A fost chemată Poliția rapid, au intervenit două echipaje, au delimitat zona, iar bărbatul beat a fost condus la sediul instituției și a fost reținut pentru 24 de ore pentru pentru loviri ori alte violențe și tulburarea liniștii publice!

Agresorul are vârsta de 43 de ani.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90