930 x122 grota rece

Pitesti

Pitești: “Semințarii”, puși de Poliția Locală să măture străzile

Pitești: “Semințarii”, puși de Poliția Locală să măture străzile

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică, au aplicat în municipiul Pitești, un număr de 31 sancțiuni contravenționale în perioada 30.07 – 04.08.2022 pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, consum de alcool, dar și pentru mizerie, (aruncatul cojilor de semințe pe jos).

Polițiștii au luat în vizor parcurile, locurile de joaca dar și alte zone din oraș pentru a verifica dacă cetățenii mențin curățenia.

Citiți și: Exclusiv/Pitești. Noapte agitată: Poliția a intervenit într-un club din Centru

„Reamintim că pentru mizerie, coji de semințe aruncate pe jos, etc, sancțiunea este de la 1000 la 1500 de lei.”, avertizează purtătorul de cuvânt al poliției Pitești, Bogdan Aristănțoiu.

Poliția locală Pitești face apel pe această cale la piteșteni sa fie responsabili și sa păstreze o conduită corectă în societate!

555×222  MAIA

Comentarii

2 comentarii

  • C.F. spune:

    Chiar asa! Foarte bine! Daca nu se poate altfel!

  • Popescu Raul spune:

    Asta ar trebui da faca politia locala, mers pe jos, prin parcuri si locuri de joaca pt copii si vazut ce fac mamele educate cu o punga de seminte.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA