930×122 CAPRA 5

accident rutier

Pitești: Tânăr de 20 de ani, băut, a intrat cu mașina într-un zid de beton

În noaptea de 04 spre 05 octombrie a.c., în jurul orei 02:00, polițiștii piteștieni au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier, cu un autoturism, pe str. Smeurei din Pitești.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Din cercetările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un tânăr de 20 de ani, din Bârla, care conducea un autoturism pe str. Smeurei către str. Nicolae Dobrin, în împrejurări ce vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare într-o curbă ușoară la dreapta, intrând într-un zid de susținere al unui mal de pământ.

În autoturismul condus de tânăr se afla și o fată minoră, în vârstă de 16 ani.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului autoturismului, precum și a pasagerei din dreapta.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, care a afișat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 și 196 din Codul Penal, iar cercetările continua, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA