SMART KIDS 930X122

surpriză IPJ Argeș

Pitești: Un pui de om a găsit un telefon într-un parc și l-a înapoiat. Polițiștii au premiat-o!

Faptele bune nu rămân niciodată nerăsplătite!

Citiți și: Polițiștii argeșeni, descindere ”în forță” la un băiețel de nici 3 ani

Dovadă a acestui lucru stă și întâlnirea de astăzi, din Parcul Lumina, din municipiul Pitești, dintre o echipă din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Argeș și Mihaela Daria Neaga (foto), o fetiță de numai 10 ani, elevă în clasa a IV-a la Școala Gimnazială ”Nicolae Bălcescu”.

 

 

O întâlnire specială, într-o zi și într-un loc cu însemnătate. Astăzi este ziua de naștere a Dariei, care a împlinit 10 ani, motiv pentru care agenții, împreună cu părinții săi, au așteptat-o pe fetiță cu o surpriză.

Aceștia i-au pregătit un tort și un cadou în semn de mulțumire și apreciere pentru gestul făcut în urmă cu aproximativ o lună de zile.

Daria a găsit în același parc în care astăzi, polițiștii au așteptat-o, un telefon mobil, pe care ulterior, cu ajutorul părinților, l-a înapoiat proprietarului.

Micuța a răspuns apelurilor primite pe telefonul mobil găsit, iar astfel a putut să ia legătura cu cel care îl pierduse, pentru a-l returna.

Pentru că faptele bune circulă repede, și polițiștii din cadrul IPJ Argeș au aflat de gestul lăudabil al Dariei și au vrut să o felicite.

Fetița de numai 10 ani a dat dovadă de comportament deosebit și spirit civic în societate, societate care uneori tinde să uite de aceste valori de bază.

Cât de mari pot fi oamenii mici!

555×222  MAIA

Comentarii

3 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90