Donaris 930 x 122

complex comercial

Noutate absolută în Pitești: Vin McDonald’s, Kaufland și Leroy Merlin

Update, 8 iunie, ora 15:57 

Citiți și: S-a întâmplat ceva fantastic în Nord! Are legătură cu viitorul super-complex

În aceste momente se desfășoară ședința Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism din cadrul Primăriei Pitești.

Proiectul pentru noul complex comercial de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, aflat la punctul 5 pe ordinea de zi, a primit aviz favorabil din partea membrilor comisiei CTATU.

Citiți și: Pitești. EXCLUSIV: Imaginile nemaivăzute, din Cer, cu noul mega Complex Comercial

Decizia finală în legătură cu acest proiect va fi luată în cadrul unei viitoare ședințe a Consiliului Local Pitești.

Update, 6 iunie, ora 14:59 – Pitești: Decizie crucială pentru noile McDonald’s, Kaufland și Leroy Merlin!

După ce proiectul privind construirea mega complexul din Pitești, de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, a primit aviz favorabil din partea Comisiei de Circulație, acum proiectul va ajunge și în fața CTATU (Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism).

Ședința va avea loc miercuri, 8 iunie, de la ora 14:00.

Proiectul se află la punctul 5 de pe ordinea de zi.

Știrea inițială, 27 mai 2022, ora 14:58 – Pitești: Oficial! Decizie pentru noile McDonald’s, Kaufland și Leroy Merlin!

Cale liberă privind proiectul rutier din zona noului complex  de pe bulevardul Nicolae Bălcescu:

Update,  27.05.2022. 09.00

În adresa 27796/23.05.2022, SC Square 7 Properties SRL/SC S7 Pitești Property SRL, revine la solicitările anterioare pentru obținerea avizului comisiei de circulație pentru elaborare Plan Urbanistic Zonal în vederea ”Construire complex comercial”, situat în municipiul Pitești, Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 180A și 180B, cu privire la racordarea la rețeaua de căi de comunicație.

În această nouă cerere se propune ca accesul principal auto la parcarea complexului comercial înspre/dinspre Bulevardul Nicolae Bălcescu, se face prin intermediul unui sens giratoriu construit în așa fel încât nu sunt afectate locurile de parcare existente în fața blocurilor S1 și S1a.

În ședința lunară a Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Pitești, care va avea loc miercuri, 25 mai, se va discuta despre racordarea la rețeaua de căi de comunicație a complexului comercial de pe bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiu.

Mega complexul din Pitești va fi construit pe bulevardul Nicolae Bălcescu, spre Bascov, aproape de sediul Lisa Draxlmaier.

ePitesti a scris în exclusivitate la începutul lunii octombrie a anului trecut că aici, printre altele, se va construi un nou Kaufland, un magazin de bricolaj al companiei Leroy Merlin, un magazin de electronice, galerii comerciale, un restaurant de tip Drive.

Subiectul pe larg, AICI – Exclusiv: Un mega complex în Pitești. Hipermarket, galerii, drive și electronice

În adresa 27796/23.05.2022, d-l Andrei Radu, în numele SC Square 7 Properties SRL/SC S7 Pitești Property SRL, revine la solicitările anterioare pentru obținerea avizului comisiei de circulație pentru elaborare Plan Urbanistic Zonal în vederea ”Construire complex comercial”, situat în municipiul Pitești, b-dul Nicolae Bălcescu, nr. 180A și 180B, cu privire la racordarea la rețeaua de căi de comunicație.

În această nouă cerere se propune ca accesul principal auto la parcarea complexului comercial înspre/dinspre b-dul Nicolae Bălcescu, se face prin intermediul unui sens giratoriu construit în așa fel încât nu sunt afectate locurile de parcare existente în fața blocurilor S1 și S1a.

Propunerea se află la punctul 32 de pe ordinea de zi.

În ședința de miercuri vor mai fi analizate și alte cereri:

Atenție! Se montează stâlpișori în Nord, pe mijlocul drumului!

Pitești: BNR, solicitare expresă către Primărie!

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

7 comentarii

  • Sebastian spune:

    Comert cu produse din afara tarii DA, productie romaneasca NU
    Am ajuns piata de desfacere pentru produse finite a altor tari, bravo Romania lucrului bine facut! 😩

  • Andrei spune:

    Intr-o țara de Leneși și pupincuristi barfitori cum vrei sa fie. Dacă faci o fabrica nu găsești 3 angajați ca vor 2000€ salariu și sa nu muncească prea mult. Mai bine se duc afara și câștiga 2000€ din care rămân cu 700€ și dorm câte 6 intr-o camera și mânca la popota

  • bdb spune:

    pitesti oras ramana in mentalitatea infecta tipic comunista , plangatori dupa fabrici infecte , salarii mizere, normal ca ma duc pe 2000 afara, nu stau in mizeria asta aici

  • Sorin spune:

    Da ma ramai cu 700 nu castigi 400 si ramai cu datorii si stai linistit se doarme bine se manca bine si se trieste bine in afara. Si sa nu ne mire ca vin sa munceasca unii care chiar locuiesc 10 intr o camera si castiga 100 de euro pe luna la ei.

  • Razvan spune:

    Cam ai dreptate,Andrei..dar vezi tu,ideea e ca pe acolo in strainatate tot ramane cu 700€ dupa o luna,pe la noi nici macar pe aia nu ii castigi…dar apoi sa mai pui deoparte🙂

  • Noceius spune:

    Sebastian ești răutăcios.

  • Marian spune:

    Locul acestor complexe comerciale este în afara orașelor și nicidecum în zona cu trafic aglomerat ,asa cum este bulevardul Nicolae Bălcescu din Pitesti.
    Oricum s-au construit mai mult decât suficiente în oraș, iar toate aceste autorizații eliberate nu tocmai cu respectarea legislației în vigoare privind regimul construcțiilor, normele de mediu,etc au dus practic la sufocarea acestui oraș care și asa era foarte aglomerat prin natura așezării lui geografice și construirea în mod haotic în ultimii 30 ani.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90