Donaris 930 x 122

sorin apostoliceanu

AVEREA LUI APOSTOLICEANU DIN PRIMĂRIE S-A DUS! A AJUNS DE UNDE A PLECAT

A făcut mai mult politică decât administraţie şi a pierdut. Sorin Apostoliceanu, cel care se visa primar din partea PNL la Piteşti şi-a pus şapca galbenă pe cap, a îmbrăcat geaca (tot galbenă) pe care a purtat-o zi de zi după blocurile gri, însă norocul nu i-a surâs nici la locale, nici când a făcut campanie pentru PNL la Parlamentare.

Citiți și: Piteşti: Consilierii locali ai PNL şi-au ales un nou lider de grup

Omul care se autosesiza pe Facebook pentru orice mic deranj, „la cererea fanilor” care aruncau pe grup câte o fotografie cu o pubelă de gunoi ruptă, frunze uscate sau sârme care ies „ameninţător” din pământ, caută acum noi direcţii prin care să se afirme.

 

Citiți și: ORGOLIILE CARE NE-AU LĂSAT CU PSD ȘI MINTEA DE PE URMĂ

 

Superman-ul din bula Social Media a ajuns în administraţia locală pe un post mărunt de consilier local şi îi va fi foarte greu să îşi redobândească notorietatea de altădată. Probabil, şi banii! Asta pentru că în perioada cât a fost viceprimar, Apostoliceanu şi-a mărit considerabil veniturile, de la an la an. Astfel, dacă în 2017 era menţionată în declaraţia de avere modica sumă de 25.000 de lei pe an, acum, potrivit ultimei declaraţii publicate la încetare de mandat, fostul viceprimar câştiga aproape 150.000 de lei anual (vezi FOTO cronologic). Mai mult decât atât, acestor venituri li se adăugau sporurile care, din câte am aflat, nu erau deloc mici. Dacă erau sau nu meritorii aceste sporuri, ei bine, acesta este un alt subiect interesant asupra căruia vom reveni.

 

Venituri în 2017

Venituri în 2017 – 25.106 lei

 

Venituri în 2018

Venituri în 2018 – 76.864 lei

 

Venituri în 2019

Venituri în 2019 – 129.436 lei

 

Venituri în 2020

Venituri în 2020 – 144.428 lei

 

În orice caz, pentru că am adus în discuţie banii, să spunem că Apostoliceanu câştigă (teoretic) la Primărie undeva la 1.200 de lei pe lună (indemnizaţia de consilier local), adică mai puţin decât o vânzătoare de la tonetele de ziare din centrul Piteştiului. Poftim, că tot era Apo cumva pornit împotriva celor care nu-i promovează imaginea în presă – roata s-a întors şi l-a strivit ca la 1907.

Practic, la momentul actual câştigă mai puţin decât în 2017, când era viceprimar la început de mandat.

Totuşi, printr-un vot „ingienios”, anume stabilirea preşedintelui de şedinţă în Consiliul Local în ordine alfabetică, colegii de partid i-au făcut un mic cadou şi l-au scos la „prezidiu” pentru reafirmare, vreme de trei luni. Iar fostul candidat la fotoliul de primar a început în forţă: conduce şedinţele cu autoritate, face ordine în sală, are grijă să fie respectate măsurile anti-Covid şi trimite ziariştii la etaj, să nu-i contamineze pe aleşi. Din exces de zel, îi mai scapă şi vorbe cum ar fi că „la noi e sat fără câini”, referindu-se probabil la dezordinea din şedinţa de Consiliu Local (VIDEO).

 

 

Ce-i drept, forţa sa e susţinută de majoritatea PNL şi USR-PLUS care s-a instalat la Primăria Piteşti. Foştii săi colegi din PSD au remarcat că Apostoliceanu s-a transformat într-un mic tiran, însetat să se răzbune, dar poate că e doar o impresie greşită, cine ştie? Este însă evident că schimbarea de macaz care pare să trimită trenul Apostoliceanu pe o linie moartă generează noi reacţii şi comportamente. Unele par disperate, altele par să denote că deţine resursele necesare pentru a face administraţie. Cu politica, ne-am lămurit: nu-i prieşte, mai ales dacă e galbenă.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

5 comentarii

 • Rica spune:

  Un PSD-ist razbunator vopsit in galben.

 • Constantin spune:

  Cum a tras așa a ajuns!!! Iar filialei PNL Argeș nota 2 pentru această achiziție, pentru „ăla micu” și pentru faptul că județul Argeș e roșu de 30 de ani!!!

 • Barbu spune:

  Din declaratia de avere, daca a scris el, imi dau seama ca nu stie sa scrie.
  La nivelul acesta sa scrii in asa hal …
  Nu-mi dau seama cum s-au pacalit liberalii in halul asta.

 • Bujie spune:

  Moama, ce vitejie si sete de adevar au capatat brusc ziaristii de la epitesti.ro! Cat a fost la PSD, erau numai lapte si miere cu maimutoiul asta de Apostolniceanu… O fi vorba de slugarnicie sau doar de interese mercantile?

 • mihnea spune:

  Orice persoana ar fi fost mai buna in locul actualului primar.Nici nu stiu cum il cheama,oricum este la fel ca Pendiuc si Ionica.Tot pavele,piete,panselute,artificii o sa aveti inca 4 ani.Parc industrial,infrastructura,locuri de munca nema.Aia la cablaje 1400 lei,alea din primarie 6000 lei lunar.Asta este PSD.

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441