New Profesional Consult 930 x 122

bogdan ivan

BOGDAN IVAN: DEPUTAȚII PSD NU ȘTIU CE VOTEAZĂ ȘI INDUC ÎN EROARE!

Bogdan Ivan: Deputații PSD nu știu ce votează și induc în eroare! Deputații au votat recent modificarea legislației care vizează domeniul schiabil din România. Concret, sintagma ”Ministerul Turismului” a fost înlocuită cu autoritatea centrală cu responsabilitate în domeniu. Este vorba, cu alte cuvinte, tot despre Ministerul Turismului.

Citiți și: B. Ivan: PRO România, partid de opoziție sau unul căruia îi plac partidele la putere?

”Deputatul PSD Ioana Bran, fost ministru al Tineretului și Sportului, votează și nu știe ce votează. Nu numai că face confuzii grave, dar își și susține public ideile, inducând în eroare românii și factorii de decizie care vor să investească în turismul românesc. Camera Deputaților a votat înlocuirea sintagmei în eventualitatea în care Ministerul ar avea în viitor altă denumire instituția să poată aviza în continuare proiectele din domeniul schiabil.

Doamna deputat PSD Ioana Bran nu înțelege acest lucru. Susține că Ministerul Turismului a fost scos din tot ceea ce înseamnă studii de prefezabilitate, fezabilitate sau proiectare și finanțarea acestora”, afirmă Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș și coordonatorul Departamentului de Turism al partidului la nivel național. (Vezi atașament – click pentru detalii):

Citiți și: Consilierul județean Argeș, Bogdan Ivan, alături de Felix Goldbach 

”Departamentul de Turism al PRO România le atrage atenția deputaților PSD, care nu știu ce votează, dar și guvernanților, că situația în care Ioana Bran a pus Ministerul Turismului este alarmantă. Incapacitatea de înțelegere a acestui deputat PSD poate avea urmări grave. Doamna fost ministru continuă incompetența Guvernului Dăncilă, iar factorii interesați de turismul românesc pot fi grav induși în eroare din cauza unor astfel de politicieni”, avertizează Bogdan Ivan într-un comunicat de presă.

Coordonatorul PRO România Argeș atrage atenția și asupra fondurilor europene din turism, un alt sector în care Guvernul Dăncilă a dat greș. ”Deputații PSD și Guvernul Dăncilă trebuie să ia alte măsuri dacă într-adevăr își fac griji pentru turism. PRO România a susținut și cu alte ocazii că fondurile europene trebuie să fie gestionate în perioada bugetară 2021-2027 de Ministerul Turismului, nu de Ministerul Agriculturii și Ministerul Dezvoltării, așa cum este în prezent.

Guvernul trebuie să înființeze un Program Operațional pentru Turism dacă vrea dezvoltarea acestui domeniu. De asemenea, de urgență, până la viitoarea perioadă bugetară, în Programul Operațional Regional este necesară înființarea unei subaxe pentru turism”, spune Bogdan Ivan, reprezentantul Departamentului de Turism al PRO România.

”Nu mai induceți în eroare, nu mai votați dacă nu puteți înțelege un text legislativ, nu mai puneți în pericol turismul românesc! Luați decizii care chiar să susțină dezvoltarea acestui sector!”, le solicită Bogdan Ivan reprezentanților PSD.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90