SMART KIDS 930X122

danut dinu

Dănuț Dinu: „De mâine mă pot întoarce în Consiliul Local!”

Dănuț Dinu: „De mâine mă pot întoarce în Consiliul Local!”

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

Tribunalul Argeș a dat astăzi un prim verdict, care nu este definitiv, în disputa dintre fostul consilier local Dănuț Dinu și PMP, partid din care a fost exclus. Astfel, Tribunalul Argeș a decis suspendarea Ordinului nr.125/2021 emis de prefect prin care se înceta mandatul de consilier local al municipiului Pitești. Admite cererea.

Dispune suspendarea executării Ordinului nr.125/2021 până la pronunţarea definitivă asupra fondului. Respinge cererea de intervenţie accesorie. Cu recurs în 5 zile de la comunicare. Executorie. Recursul se depune la Tribunalul Argeş. Pronunţată azi, 12 Aprilie 2021, la Tribunalul Argeş – Secţia Civilă, complet specializat Contencios Administrativ şi Fiscal, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei.”, se arată în încheierea de ședință.

Citiți și: Contre în CL Pitești: Comisia de Circulație, schimbare de ultim moment!

Asta înseamnă că de mâine mă pot întoarce în Consiliul Local, așa cum este și firesc. Că doar de aceea am fost votat. Eu am fost votat, nu numit. 3.800 de piteșteni au mers la vot pentru Dănuț Dinu!”, ne-a declarat Dănuț Dinu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90