New Profesional Consult 930 x 122

constantin panțurescu

„Este nevoie urgentă de un Guvern cu puteri depline și responsabil care să redreseze cât mai rapid situația”

Comunicat de presă PSD Argeș:

Citiți și: „Centrele de evaluare Covid, rol esențial pentru prevenirea spitalizărilor și deceselor”

În timp ce Iohannis joacă golf și vizitează piramidele din Egipt, în timp ce premierul Cîțu se laudă din nou cu rezultate economice fantastice (cum că România a depășit Ungaria la PIB pe cap de locuitor), Guvernul demis al PNL a scăpat cu totul de sub control, afirmă Constantin Panțurescu, primar al municipiului Curtea de Argeș, vicepreședinte al PSD Argeș.

„Pe lângă creșterea uriașă a prețurilor la energie, se anunță creșteri din ce în ce mai mari ale prețurilor la alimente. Marii comercianți de produse alimentare vorbesc deja despre creșterea cu cel puțin 10% a costului coșului mediu. Pur și simplu, inflația îi sărăcește pe români!

Citiți și: Reindustrializarea României este principalul obiectiv asumat de Ministerul Economiei condus de PSD!

Deși România a înregistrat în septembrie o inflație anuală de 6,3%, economiștii și comercianții spun că este doar începutul și că urmează alte majorări la alimente și produse de strictă necesitate. Iar creșterea prețurilor la energie și combustibili va accentua spirala inflaționistă, determinând creșteri în cascadă ale prețurilor la producători.

În timp ce românii sărăcesc, în urma prăbușirii puterii de cumpărare, Cîțu se bucură că inflația sporește PIB-ul (prețuri mai mari înseamnă venituri mai mari din TVA) și îi permite să ascundă datoria de peste 10 miliarde de euro pe care a făcut-o în numele României în 2021!

Este nevoie urgentă de un Guvern cu puteri depline și responsabil care să redreseze cât mai rapid situația critică în care se află România!”, conchide Constantin Panțurescu.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441