Donaris 930 x 122

ioana petrescu

IOANA PETRESCU, ANUNȚ DESPRE EUROPARLAMENTARE LA PRO ROMÂNIA ARGEȘ

Ioana Petrescu, anunț despre europarlamentare la PRO România Argeș. Ioana Petrescu, fost ministru al Finanțelor Publice, în prezent vicepreședinte și coordonator al Consiliului de Strategii Guvernamentale al PRO România, a fost prezentă ieri, 14 martie 2019, la sediul din Pitești al filialei județene a partidului.

Citiți și: Comună din județ, pe un butoi de pulbere: „De aici, dejecții sunt deversate direct în Râul Argeș!”

În prezența liderului PRO România Argeș, Bogdan Ivan, și a echipei coordonatoare a filialei, vicepreședintele partidului a vorbit despre alegerile europarlamentare și deciziile luate în ultima perioadă de Guvernul PSD-ALDE.

„Trebuie să ne focusăm acum, 100%, pe alegerile europarlamentare. Este primul nostru test electoral și este extrem de important ca noi să facem un scor foarte bun, un scor cu două cifre. Vrem să trimitem la Bruxelles oameni profesioniști, pro europeni, care să aibă o voce în Parlamentul European. Oamenii noștri nu se vor duce la Bruxelles să ia notițe, ci să decidă în ce direcție trebuie să se ducă UE în următorii 5 ani”, a afirmat Ioana Petrescu.

Citiți și: BOGDAN IVAN (PRO ROMÂNIA): VOTUL DIN 6 DECEMBRIE, CEL MAI IMPORTANT DIN ULTIMELE DECENII!

La rândul său, coordonatorul PRO România Argeș, Bogdan Ivan, a anunțat că ”în Argeș am reușit să strângem 12.000 de semnături. Este un număr impresionant în condițiile în care suntem la început și vreau să le mulțumesc tuturor pentru implicare și pentru propunerile cu care au venit”.

Un alt subiect a fost OUG 114, care introduce așa numita „taxă pe lăcomie”. Și în calitatea ei de fost ministru al Finanțelor Publice, Ioana Petrescu a criticat decizia Guvernului de a adopta ordonanța. Vicepreședintele PRO România a punctat că odată cu această ordonanță prețurile riscă să crească substanțial, leul să se deprecieze, creditele la bancă să fie mai scumpe pentru români, iar investițiile private să scadă: „Oamenii obișnuiți vor plăti pentru măsurile populiste din OUG 114, nu băncile sau multinaționalele! Tocmai de aceea, PRO Romania susține abrogarea acestei ordonanțe”.

Ședința s-a încheiat cu discuții informale între membrii organizației și Ioana Petrescu, vicepreședinte și coordonator al Consiliului de Strategii Guvernamentale din PRO România.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 pe 90 Costache