New Profesional Consult 930 x 122

aurel balasoiu

Legea construcțiilor agricole în extravilan a fost deblocată și intră la votul final în Parlament

Aurel Bălășoiu, deputat PSD de Argeș, anunță că legea construcțiilor agricole în extravilan a fost deblocată și intră la votul final în Parlament.

Citiți și: Argeș. Deputatul Bălășoiu, acuzat de sex cu un minor, scapă!

„Undă verde în Comisia juridică a Camerei Deputaților pentru o lege așteptată de toți fermierii! Este vorba despre legea prin care fermierii vor putea ridica construcții agricole pe terenuri extravilane, pe teren agricol, fără a mai fi necesară trecerea terenului respectiv în intravilan.

Am semnat cu toată inima acest document, alături de alți colegi și de către prim-inițiatorul proiectului de lege, Adrian Chesnoiu, președintele Comisiei de Agricultură.

Citiți și: „Dacă eram la Constanța, la nudiști, și stăteam lângă un bărbat, se întâmpla ceva?”

Proiectul prin care se legiferează construcțiile agricole în extravilan a primit raport de adoptare, raport cu care va pleca la plenul Camerei Deputaților, for decizional. Este un ultim pas pe care proiectul îl are de parcurs în Parlament pentru a deveni lege și va fi apoi trimis Președintelui României pentru promulgare și publicare în Monitorul Oficial.”, transmite Aurel Bălășoiu, membru al Comisiei der Agricultură din Camera Deputaților.

Foto descriptiv: Bihor News

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90