New Profesional Consult 930 x 122

dorin mărășoiu

(UPDATE) DORIN MĂRĂȘOIU, DAT AFARĂ DIN PSD

(UPDATE): „Biroul Permanent Județean al PSD Argeș a decis astăzi, cu unanimitate de voturi, excluderea din partid a consilierului județean Dorin Mărășoiu.

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Decizia a survenit ca urmare a acțiunilor și ieșirilor publice recente ale domnului Mărășoiu, acțiuni prin care domnul consilier județean s-a situat clar în afara partidului.

Regretăm modul în care domnul Mărășoiu a înțeles să acționeze și să-și exprime părerile și îi dorim mult succes indiferent de calea pe care o va alege”, a comunicat PSD Argeș.

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

Dorin Mărășoiu, dat afară din PSD. Decizia a fost luată astăzi de Biroul de conducere al filialei Argeș a Partidului Social Democrat.

Lui Mărășoiu i s-ar fi imputat că ar fi încercat să convingă primari PSD să plece din partid și împreună cu el să se alăture PRO România.

În prezent consilier județean, Dorin Mărășoiu a fost în trecut și vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș.

La Conferința Extraordinară Județeană a PSD Argeș de luna trecută, Mărășoiu a făcut echipă cu candidatul Maria Dinu, pentru funcția de secretar executiv. Alegerile au fost câștigate, însă, de echipa lui Ion Mînzînă, Mînzînă devenind președintele PSD Argeș. Acesta face echipă cu Cristian Gentea, ca președinte executiv, și Simona Bucura Oprescu, secretar executiv. (Sursă foto: Facebook)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90