NOR CURIER 930X122

Bazar Gheorghe Lazăr din Pitești

Primăria Pitești a curățat mormanele de gunoaie din zona Bazarului ”La Ruși”

Update, 08 iulie 2021: La interval de doar patru zile, Primăria Pitești s-a autosesizat în urma articolului apărut în publicația noastră cu privire la focarul de infecție din zona Bazarului ”La Ruși”. 

După ce reprezentanții Poliției Locale Pitești au discutat cu proprietarii terenului și i-au somat pe aceștia să-l curețe de gunoaie, astăzi, Primăria Pitești prin intermediul Societății Salubritate 2000 S.A. a intervenit în zonă.

Spre fericirea locuitorilor, întreaga suprafață a fost eliberată de deșeuri. Pe această cale salutăm și noi promptitudinea cu care Primăria Pitești a intervenit pentru rezolvarea problemei.

Update, 07 iulie 2021 – Biroul de presă al Primăriei Pitești – transmite pentru ePitești.ro:

”Reprezentanți ai Poliției Locale Pitești – au discutat cu proprietarii terenului plin cu gunoaie.

Aceștia au primit avertisment și termen ca până luna viitoare să curețe terenul. Totodată, o sa intervină și societatea Salubritate 2000 Pitești la fața locului. Politiștii locali piteșteni vor monitoriza zona.”

Știrea inițială: 04 iulie 2021

Un morman de deșeuri se află într-o curte din zona Bazarului Gheorghe Lazăr din Pitești. Un cititor ePitești.ro ne-a trimis pe numărul de whatsapp al redacției imagini din zona respectivă cu speranța că făcând cunoscut cazul, Primăria Pitești se va sesiza.

Terenul pe care sunt depozitate gunoaiele, în mod ilegal este un adevărat focar de infecție.

Situația deșeurilor nu este singura problemă cu care se confruntă locuitorii din zona Bazarului Gheorghe Lazăr din Pitești. Aceștia se plâng că în acest cartier toate regulile sunt încălcate, toată lumea parchează mașinile după bunul plac, pe unde apucă. Poliția Locală Pitești ar fi bine să intervină și în zona aceasta!

Deși la nivelul municipiului Pitești este interzisă parcarea dubelor pe domeniul public, acest lucru nu este respectat deloc în zonă.

Șirul nemulțumirilor continuă, oamenii plângându-se, de asemenea, și de faptul că liniștea și ordinea publică nu sunt respectate. Cei care vând în această zonă, „rușii” cum li se spune, nu respectă niciun program de liniște.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Gicu spune:

    „Rusii” când vor folosi Noua casa de marcat conectata le net? Acolo e alta lume…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90