930 x122 grota rece

risc de avalanșă

Salvamont Argeș, avertisment pentru turiști!

Salvamont Argeș avertizează că există un risc uriaș de avalanșe în aceste zile și le recomandă turiștilor să nu urce la altitudini superioare cabanelor, deoarece traseele montane nu pot fi practicate.

Citiți și: Viscol puternic în Argeș! Imagini incredibile

Riscul de avalanșă este de gradul 4 la peste 1800 de metri altitudine, de gradul 3 la altitudine mai joasă.

Traseele montane nu mai pot fi practicate, din cauza faptului ca platformele potecilor și semnele de marcaj sunt acoperite cu zăpadă. Viscolită și adusă de sus, pe văi, zăpada are și 80 de centimetri…

Citiți și: Nu e de glumă! Risc major în județ!

Nu recomandăm să urcați la altitudini superioare cabanelor!”, transmite Salvamont Argeș.

Reamintim că, de joi seară până vineri seară, este risc mare de avalanşă în munţii Făgăraş, Ţarcu-Godeanu şi Parâng-Şureanu şi risc însemnat, de nivelul trei din cinci, în Masivul Bucegi.

Prognoza meteo arată că va ninge temporar în toate masivele, în special în cursul serii de vineri. Subiectul pe larg, AICI – Atenție! Riscul este uriaș!

Sursă foto principal: Facebook Salvamont Argeș

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3