New Profesional Consult 930 x 122

Tratamente stomatologice gratuite pentru copiii instituționalizați

Sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 10, în Sala Amfiteatru a Muzeului Județean Argeș o clinică stomatologică din Pitești pentru copii şi adolescenţi, fundația “Lumină în suflet” și asociația “Road Wolves” vor da startul campaniei sociale “Împreună dăruim zâmbete”.

La inițiativa clinicii a luat naștere ideea de a sprijini accesul la tratamente stomatologice al copiilor cu posibilități reduse. Campania va fi lansată cu o prezentare despre importanța igienei orale și prevenția afecțiunilor dentare. La eveniment sunt aşteptaţi copiii aflați în centrele de plasament „Sf. Constantin și Elena”, „Dumbrava minunată”, „Casa noastră” și „Centrul de tip familial Găvana”. Pentru ca informarea să fie completă, după prezentare cei aproape 150 de copii vor primi pachete cu produse de igienă orală. Va urma o campanie de strângere de daruri cu ocazia Crăciunului.

Apoi, în perioada ianuarie-iunie 2014 copiii din cele 4 centre de plasament vor beneficia gratuit de tratamente stomatologice oferite de clinică, prin donarea unei părţi din veniturile sale pentru sănătatea dentară a acestor copii.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3